Alfa Romeo

Alfa Romeo

Alfa Romeo

Ruitenwissers Alfa Romeo kopen

Nieuwe ruitenwissers kopen voor uw Alfa Romeo? Kies voor de hoogste kwaliteit! Bosch Aerotwin flatblades zijn uitgeroepen tot de beste ruitenwissers, geschikt voor vrijwel iedere Alfa Romeo en eenvoudig zelf te monteren op elk model; van Alfa Romeo 147 tot de Alfa Romeo Giulietta. En het belangrijkste: ze zorgen altijd voor uitstekend zicht. Ook bij harde regen en hoge snelheden. Zonder storende bijgeluiden! Bestel uw nieuwe Alfa Romeo voorwissers en/of achterruitenwissers eenvoudig bij ons online, met gratis verzending.

De beste ruitenwissers voor uw Alfa Romeo

Bosch Aerotwin Flatblades zijn op maat gesneden aerodynamische ruitenwissers. In plaats van een metalen frame, zoals bij traditionele wissers, is de flatblade voorzien van een flexibele strip. Dat biedt vele voordelen. Zo wordt de veegdruk altijd gelijk verdeeld over de gehele wisarm voor een 100% streeploos en stil wisresultaat. Ook gaan flatblades tot 30% langer mee. De Bosch Aerotwin flatblade is daarnaast voorzien van een unieke Evodium veer. Deze veer drukt de wisser nog beter tegen het autoraam aan. Bosch Aerotwin Flatblades kunnen daardoor onder alle weersomstandigheden en ook bij hoge snelheden optimaal blijven wissen, zonder storende geluiden. Deze hoge kwaliteit, in combinatie met de lange levensduur en het montagegemak, leverde deze Bosch ruitenwissers het predikaat beste ruitenwissers op van de ANWB en ADAC (Duitse ANWB).

Ruitenwissers voor elke Alfa Romeo

Bosch Aerotwin flatblades zijn voorzien van een geïntegreerde adapter zodat ze voor alle soorten ruitenwisserarmen geschikt zijn. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is meestal geen probleem. Dankzij de duidelijke handleiding kunt u in een handomdraai zelf uw ruitenwissers vervangen. U vindt de juiste ruitenwissers voor uw Alfa Romeo door het bouwjaar van uw auto te selecteren. U kunt kiezen uit Bosch voorruitwissers, achterruitenwissers en navulsets om alleen het rubber te vervangen. Heeft u de goede Alfa Romeo ruitenwissers gevonden? Dan ontvangt u ze na het plaatsen en betalen van de bestelling binnen 48 uur thuis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitenwisser erbij, dan ontvangt u € 5 korting!


Mocht u nog vragen hebben of staat uw model Alfa Romeo niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3077 klantbeoordelingen.