BMW

BMW

BMW

Ruitenwissers BMW kopen

Is uw BMW aan nieuwe ruitenwissers toe? Kies dan voor de hoogste kwaliteit voor nog meer rijgenot! Hier koopt u de beste voorruitwissers en achterruitenwissers voor uw BMW 3 serie, BMW 5 serie, BMW 1 serie of ander model BMW. Altijd met gratis verzending! Deze Bosch ruitenwissers zorgen onder alle weersomstandigheden voor perfect zicht, zijn heel eenvoudig te bevestigen en gaan extra lang mee.

De beste ruitenwissers voor uw BMW

De beste ruitenwissers voor uw BMW? Volgens ons, onze klanten en de ANWB en ADAC (Duitse ANWB) zijn dat Bosch Aerotwin flatblades! Deze wissers hebben de gunstige eigenschappen van flatblades. Dankzij de flexibele strip sluiten ze perfect aan op de ruit en verdelen ze de veegdruk gelijkmatig over de gehele wisarm. Dat geeft een beter wisresultaat en een 30% langere levensduur dan conventionele ruitenwissers. Bovendien sluiten Bosch Aerotwin flatblades dankzij de unieke Evodium veer nóg beter aan op de autoruit, waardoor ze extra goed en bovendien muisstil de autoruit wissen. Zelfs wanneer u op hoge snelheid door harde regen rijdt, kunt u rekenen op uitstekend zicht! Verder zijn Bosch Aerotwin flatblades heel eenvoudig te monteren. Dankzij de duidelijke handleiding en het grote montagegemak is ruitenwissers vervangen voor iedereen een peuleschil!

BMW ruitenwissers voor elk model

Bosch Aerotwin Flatblades passen op vrijwel elk model BMW. Dankzij hun geïntegreerde adapter zijn ze eenvoudig op de verschillende soorten ruitenwisserarmen te bevestigen. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is meestal geen probleem. U vindt de goede ruitenwissers voor uw BMW door het bouwjaar van uw auto te selecteren. U kunt kiezen uit Bosch voorruitwissers, achterruitenwissers en navulsets om alleen het rubber te vervangen. Heeft u de goede BMW ruitenwissers gevonden? Dan heeft u ze na het plaatsen en betalen van de bestelling binnen 48 uur in huis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitenwisser erbij, dan ontvangt u € 5 korting!

Mocht u nog vragen hebben of staat uw model BMW niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  132 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Laden ...Meer tonen...
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  132 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3076 klantbeoordelingen.