Fiat

Fiat

Fiat

Fiat ruitenwissers kopen

Zijn uw Fiat ruitenwissers aan vervanging toe? Dan kunt u nu uw Fiat voorzien van nieuwe ruitenwissers van de hoogste kwaliteit! Bosch Aerotwin flatblades zijn door ANWB en ADAC (Duitse ANWB) beoordeeld als beste ruitenwissers op de markt. Deze Bosch ruitenwissers bieden optimale wiskwaliteit, zijn muisstil en eenvoudig te monteren op uw Fiat Panda, Fiat Punto of ander model Fiat. Bestel ze hier eenvoudig online met gratis verzending!

De beste ruitenwissers voor uw Fiat

Bosch Aerotwin flatblades zijn de beste keus voor uw Fiat. Niet voor niets komen ze als beste ruitenwissers naar voren tijdens de onafhankelijke tests van ANWB en ADAC! Bosch Aerotwin Flatblades zijn voorzien van een unieke Evodium veer, waardoor ze nóg beter op de autoruit aansluiten dan andere flatblade ruitenwissers. Resultaat: een superieur en muisstil wisresultaat - ook bij harde regen en hoge snelheden. Bovendien zijn deze ruitenwissers heel eenvoudig te monteren op vrijwel elke auto. Dankzij de duidelijke handleiding en het hoge montagegemak kunt u in een handomdraai zelf uw ruitenwissers vervangen!

Fiat ruitenwissers voor elk model

Of u nu een Fiat Punto, Fiat Panda, Fiat 500, Fiat Seicento of 1 van de andere modellen rijdt: Bosch Aerotwin Flatblades passen op vrijwel elke Fiat. Dankzij hun geïntegreerde adapter zijn ze eenvoudig op de verschillende ruitenwisserarmen te bevestigen. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is meestal geen probleem. U vindt de goede ruitenwissers voor uw Fiat door het bouwjaar van uw auto te selecteren. Behalve ruitenwissers voor de voorruit en achterruit, kunt u ook kiezen voor navulsets om alleen het rubber te vervangen. Heeft u de goede Fiat ruitenwissers gevonden? Dan heeft u ze na het plaatsen en betalen van de bestelling binnen 48 uur in huis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitwisser erbij, dan ontvangt u € 5 korting!

Mocht u nog vragen hebben of staat uw Fiat niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  155 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Laden ...Meer tonen...
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  155 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3078 klantbeoordelingen.