Mitsubishi

Mitsubishi

Mitsubishi

Ruitenwissers Mitsubishi kopen

Is uw Mitsubishi toe aan nieuwe ruitenwissers? Hier kunt u online de geschikte voorruit- en achterruitwissers kopen voor uw auto. Met deze A-kwaliteit ruitenwissers kunt u met uw Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Colt, Mitsubishi Space-Star of andere Mitsubishi tijdens alle weersomstandigheden veilig rijden!

De beste ruitenwissers voor uw Mitsubishi

Voor uw Mitsubishi raden wij Bosch Aerotwin Flatblades aan. Deze zijn door ANWB en ADAC (Duitse ANWB) beoordeeld als de beste ruitenwissers op de markt. Bosch Aerotwins bieden de voordelen van flatblades. In plaats van een metalen frame, zoals bij traditionele wissers, beschikken ze over een flexibele strip die perfect aansluit op de ruit. Zo wordt de veegdruk gelijk verdeeld over de gehele wisarm. Dit zorgt voor een beter, stiller wisresultaat en een 30% langere levensduur. Bosch Aerotwin Flatblades zijn bovendien voorzien van een unieke Evodium veer voor een nóg betere aansluiting op het raam. Daardoor kunt u ook tijdens harde regen en bij hoge snelheden rekenen op optimaal zicht. Ten slotte wist de Bosch Aerotwin flatblade superstil en is die heel eenvoudig te monteren op vrijwel elke auto.

Mitsubishi ruitenwissers voor elk model

Bosch Aerotwin Flatblades zijn verkrijgbaar voor vrijwel iedere Mitsubishi. Dankzij de speciale geïntegreerde adapter passen ze op de de ruitenwisserarm van de verschillende modellen. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is geen probleem. U vindt de juiste Mitsubishi ruitenwissers door het bouwjaar van uw auto te selecteren. Behalve Bosch ruitenwissers voor de voorruit en achterruit, kunt u ook kiezen voor navulsets om alleen het rubber te vervangen. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitwisser bij, dan ontvangt u € 5 korting!

Mocht u nog vragen hebben of staat uw model Mitsubishi niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

    Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3077 klantbeoordelingen.