Renault

Renault

Renault

Ruitenwissers Renault kopen

Zoekt u Renault ruitenwissers voor uw Clio, Twingo, Megane, (Grand) Scenic, Capture, Kangoo of ander type Renault? Bij ons vindt u de beste ruitenwissers voor elke Renault! Bosch Aerotwin flatblades sluiten perfect aan op de autoruit en zijn heel eenvoudig in 4 stappen te monteren. Met een optimale wiskwaliteit en een 30% langere levensduur dan conventionele ruitenwissers (met metalen arm) zijn deze flatblades de beste keus op de markt. Bestel uw Renault ruitenwissers meteen online en u profiteert altijd van gratis verzending. Bovendien krijgt u € 5,- korting bij aankoop van 2 ruitenwissers (voor of achter)!

Bosch Aerotwin Flatblades voor uw Renault

Bosch Aerotwin Flatblades zijn op maat gesneden, aerodynamische ruitenwissers zonder metalen frame. In tegenstelling tot de conventionele wissers (met metalen frame), wordt bij flatblades de veegdruk evenredig over de hele wisser verdeeld. Resultaat: een veel beter resultaat en tot 30% langere levensduur. Dankzij de unieke veer sluit de Bosch Aerotwin flatblade bovendien naadloos aan op de autoruit, zelfs bij extreme weersomstandigheden en hoge snelheden. U rijdt altijd veilig en zonder irritante bijgeluiden, want deze wisser is werkelijk muisstil. Bosch Aerotwin flatblades beschikken over een unieke adapter en worden geleverd met duidelijke handleiding. Hiermee wordt montage op elk type auto een fluitje van een cent. Al deze eigenschappen maken Bosch Aerotwin de >beste ruitenwissers op de markt, zo oordelen ook de ANWB en ADAC (Duitse ANWB). 

Renault ruitenwissers voor elk model

Bosch Aerotwin Flatblades passen op vrijwel elke auto. De populaire Renault Clio, Twingo, Megane en Scenic ontbreken natuurlijk niet in dit rijtje. Maar deze makkelijk te monteren ruitenwissers zijn ook geschikt voor alle andere Renault modellen. Selecteer uw bouwjaar om snel de passende wissers voor uw auto te vinden! Ook als uw Renault nog voorzien is van conventionele wissers, kunt u probleemloos Bosch Aeorotwin flatblades erop monteren. Behalve Bosch ruitenwissers voor voorruit en achterruit, verkopen we ook navulsets om het rubber te vervangen.

Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd, met gratis verzending in Nederland. U kunt er meteen een extra voorruitwisser of achterruitwisser bij bestellen, want bij elke tweede wisser ontvangt u € 5 korting! Heeft u nog vragen over het bestellen van uw nieuwe Renault ruitenwissers? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als uw Renault niet in de webwinkel terug te vinden is, kunnen wij passende ruitenwissers voor u bestellen.

    Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3077 klantbeoordelingen.