Volvo

Volvo

Volvo

Ruitenwissers Volvo kopen

Is uw Volvo aan nieuwe ruitenwissers toe? Kies dan voor de optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van Bosch ruitenwissers! Bosch Aerotwin flatblades zijn beoordeeld als beste ruitenwissers op de markt en bieden optimale wiskwaliteit, ook bij harde regen en hoge snelheden. Deze voor- en achterwissers zijn eenvoudig te monteren op elk model Volvo - van Volvo V70 tot Volvo S60 en alles ertussenin. Bestel ze eenvoudig online met gratis verzending!

Veilig Volvo rijden met de beste ruitenwissers

Volvo is toonaangevend op het gebied van veiligheid. Ruitenwissers dragen in belangrijke mate bij aan aan veilig rijden. Bosch Aerotwin flatblades zijn daarom de beste keus voor uw Volvo. Deze flatblade wissers zijn zowel door ANWB als ADAC (Duitse ANWB) beoordeeld als de ruitenwissers vervangen.

Volvo ruitenwissers voor elk model

Bosch Aerotwin Flatblades passen op vrijwel elke Volvo. Dankzij hun geïntegreerde adapter zijn deze wissers eenvoudig op de verschillende ruitenwisserarmen te bevestigen. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is meestal geen probleem. U vindt de goede ruitenwissers voor uw Volvo door het bouwjaar van uw auto te selecteren. Behalve ruitenwissers voor de voorruit en achterruit, kunt u ook kiezen voor navulsets om alleen het rubber te vervangen. Heeft u de goede ruitenwissers voor uw Volvo gevonden? Dan heeft u ze na het plaatsen en betalen van de bestelling binnen 48 uur in huis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitwisser erbij, dan ontvangt u € 5 korting!

Mocht u nog vragen hebben of staat uw model Volvo niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

  Van laag naar hoog sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  89 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  89 items

  Pagina
  per pagina
  Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3129 klantbeoordelingen.