Valeo - ruitenwissers

Valeo - ruitenwissers

Valeo - ruitenwissers

Valeo ruitenwissers kopen

Nieuwe ruitenwissers voor uw auto nodig? Valeo ruitenwissers zijn net als Bosch ruitenwissers van A-kwaliteit. Dat betekent: streeploos wissen zonder vervelende bijgeluiden en een lange levensduur. Bij ons koopt u alle Valeo voorruitenwissers, achterruitenwissers en navulrubbers met gratis verzending!

Valeo ruitenwissers

Valeo ruitenwissers worden fabrieks-af vooral op Franse auto's geleverd, maar zijn te monteren op iedere auto. Deze A-kwaliteit wissers zijn verkrijgbaar als flatblades (Valeo Silencio X-Trm) en als conventionele wissers met beugel (Valeo Standard en Valeo Performance). U kunt binnen deze types kiezen uit voorwissers, achterwissers en navullingen voor het vervangen van alleen het wisserrubber. Valeo ruitenwissers kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en zijn een uitstekende keus voor vrijwel elke auto!

Valeo Silencio X-Trm flatblades

De beste ruitenwissers uit het Valeo assortiment zijn de Valeo Silencio X-Trm flatblades. Flatblade ruitenwissers bieden verschillende voordelen ten opzichte van conventionele ruitenwissers. Door de flexibele strip zonder beugel hebben ze veel minder weerstand en sluiten ze beter aan op het raam. De veegdruk wordt optimaal verdeeld over de ruitenwisserarm en dat zorgt voor een veel beter wisresultaat, zonder irritante geluiden. Ook is de levensduur van flatblades vergeleken met conventionele wissers 30% langer. Met Valeo Silencio X-Trm wissers rijdt u ontspannen en veilig onder alle weersomstandigheden!

Valeo Standard en Valeo Performance wissers

Wat betreft conventionele ruitenwissers (met beugel) biedt Valeo twee verschillende klassen: de Valeo Standard en Valeo Performance. Valeo Performance is de verbeterde versie van de Valeo Standard. Deze ruitenwisser is een stuk flexibeler, hoewel nog niet zo flexibel als een flatblade. De Performance is er ook als variant met spoiler en als set. Beide varianten zijn als voorwisser, achterruitenwisser en vervangingsrubber te koop.

Bestellen met gratis verzending en korting

Bestel uw Valeo ruitenwissers eenvoudig online (een account is niet nodig) en u ontvangt ze binnen 3 werkdagen thuis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis! En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitenwisser erbij, dan ontvangt u € 5 korting. Mocht u nog vragen hebben of kunt u geen Valeo ruitenwissers voor uw auto vinden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen de juiste wissers vaak voor u bestellen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

640 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Laden ...Meer tonen...
Tonen als Foto-tabel Lijst

640 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3099 klantbeoordelingen.