Alles over ruitenwissers

Vervangen


Ruitenwisser vervangen

Flatblade ruitenwisser


Flatblade ruitenwissers kopen

Achterruitenwisser


Achterruitenwisser vervangen

Wanneer vervangen


Ruitenwissers vervangen strepen

Montagevideo's


Video met instructies

Rubber vervangen


Ruitenwisserrubber vervangen

Camper ruitenwissers


Ruitenwissers voor campers

Ruitenwissers kopen


Ruitenwissers bij ons kopen

De beste ruitenwissers


De allerbeste ruitenwissers

Geen bestuurder wil de weg op zonder ruitenwissers. Iedereen die weleens tijdens een plotselinge bui op de snelweg heeft gereden, weet hoe belangrijk ze zijn voor de veiligheid. Bovendien is het veel prettiger rijden met helder zicht. Overigens is dit zelfs wettelijk vereist: voor het rijden met onvoldoende zicht geldt een boete van 230 euro! Laat uw zicht op de weg te wensen over en bent u toe aan nieuwe wissers? Lees hier dan alles over ruitenwissers! Zoals aan welke eisen ze moeten voldoen, hoe en wanneer ze te vervangen, wat de voordelen zijn van flatblades en wat de beste ruitenwissers zijn voor uw auto, bestelbus of camper. Zo kunt u altijd met een goed gevoel de weg op.

Ruitenwissers vervangen

Ruitenwissers zijn op een gegeven moment toe aan vervanging. Vaak merkt u zelf al wanneer het tijd is. De ruitenwissers laten strepen na, hobbelen over de autoruit of piepen tijdens het wissen. Kortom: uw ruit wordt niet meer goed droog- en schoongemaakt. Ook als u de auto weinig gebruikt, slijten ruitenwissers door blootstelling aan zonlicht en warmte. Daarom raden wij aan om de werking van uw wissers altijd regelmatig te controleren. Zo bent u altijd goed voorbereid op een regenbui. En op de jaarlijkse APK, want de wissers worden ook meegenomen in de keuring! Lees hier precies waar goede wissers aan moeten voldoen en wanneer ruitenwissers vervangen moeten worden.

Hoe ruitenwissers vervangen?

Ruitenwissers vervangen kunt u heel goed zelf doen. Voor elk merk en model auto zijn wissers te koop die perfect passen. Zonder gereedschap zitten de nieuwe ruitenwissers al binnen enkele minuten op hun plek. Afstellen is niet nodig! Hoe u oude ruitenwissers vervangen kunt door Bosch Aerotwin Flatblades hebben wij hier uitgebreid stap voor stap omschreven. Ook kunt u de Bosch ruitenwissers montagevideos bekijken op onze site. Uiteraard worden alle wissers geleverd met een duidelijke montage handleiding!

De beste ruitenwissers

Het liefst koopt u meteen de beste ruitenwissers voor uw auto, camper of bestelbus. Wissers die niet snel slijten, naadloos op de ruit aansluiten en perfect hun werk doen, tijdens miezerregen of plensbui. Ruitenwissers die ruimschoots aan deze eisen voldoen zijn Bosch Aerotwin Flatblades. Niet alleen wij, maar ook onze klanten, de ANWB en ADAC (Duitse ANWB) beoordelen deze flatblades als de beste ruitenwissers! Ze passen bovendien op vrijwel elk type auto en zijn snel en eenvoudig te monteren. Lees hier alles over de prestaties van deze wiskampioen.

Wat zijn flatblade ruitenwissers?

Traditioneel zijn auto’s voorzien van een ruitenwisser die bestaat uit een aluminium frame met een rubberen strip. Deze conventionele ruitenwisser wordt steeds vaker vervangen door flatblades. Flatblade ruitenwissers hebben een flexibele strip in plaats van een aluminium frame. Ze volgen de ronding van de autoruit, waarbij de druk overal evenveel wordt verdeeld. Resultaat: beter en stiller wissen! Conventionele wissers kunt u probleemloos vervangen door flatblades. Lees hier alles over de unieke eigenschappen van flatblade ruitenwissers!

Ruitenwisserrubber vervangen

Vindt u het zonde om de complete ruitenwisser te vervangen terwijl eigenlijk alleen het rubber versleten is? Alleen het ruitenwisserrubber vervangen is ook mogelijk! De vervangende rubbers schuift u in het ruitenwisserblad van uw huidige ruitenwisser. Een voordelig alternatief voor het kopen van compleet nieuwe ruitenwissers!

Achterruitwissers

Achterruitwissers zijn een categorie apart. Ze zorgen voor duidelijk zicht om de gehele auto en dat geeft extra veiligheid, vooral bij speciale manoeuvres zoals inhalen en parkeren. Heeft uw auto een achterwisser, controleer dan geregeld of die zijn werk nog goed doet. Is die aan vervanging toe, kies dan voor Bosch Aerotwin Flatblades. Volgens klanten, ANWB en ADAC de beste achterruitwissers op de markt!

Camper ruitenwissers

Met goed werkende camper ruitenwissers gaat u veilig en ontspannen op reis! Het formaat van camper ruitenwissers is afwijkend en nieuwe wissers zijn soms moeilijk te vinden. Gelukkig kunt u bij ons camper ruitenwissers kopen voor veel verschillende merken, zoals Adria, Concorde, Eura Mobil, Hymer, Knaus, Niesmann-Bischoff, Weinsberg en McLouis. Deze Bosch Aerotwin Flatblades zijn bovendien van de beste kwaliteit!

Ruitenwissers kopen

Nieuwe ruitenwissers kopen kan tegenwoordig eenvoudig online. U hoeft dus niet naar een garage om daar af te wachten of de juiste wissers op voorraad zijn. In onze webwinkel kunt u de juiste wissers voor uw auto heel gemakkelijk vinden. Selecteer het merk en bouwjaar van uw auto en kies de Bosch Aerotwins voor- en/of achterwissers van uw type auto uit de zoekresultaten. U kunt ook kiezen voor navulsets, waarbij u alleen het rubber vervangt. Meer over nieuwe ruitenwissers kopen leest u hier!

Heeft u nog vragen over het kopen van nieuwe ruitenwissers? Dan helpen wij u graag! Nieuweruitenwissers.nl is al tien jaar specialist op het gebied van ruitenwissers voor alle merken auto’s, campers en bestelbussen. Neem gerust contact met ons op voor advies!
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3099 klantbeoordelingen.