Vaderdag cadeaus voor autoliefhebbers

 

Natuurlijk geef je de beste papa van de wereld het liefst een dure sportwagen voor Vaderdag! Helaas vallen dit soort presentjes voor ons gewone stervelingen ruim buiten het budget. Gelukkig zijn er nog volop andere leuke - en betaalbare - cadeaus te vinden voor vaders die graag autorijden of aan hun auto klussen. Speciaal voor deze autoliefhebbers enkele originele Vaderdagtips!

Professioneel auto gereedschap

Is jouw vader vaak in de garage te vinden om te sleutelen aan zijn auto? Dan valt professioneel autogereedschap zeker bij hem in de smaak. Met goed gereedschap zal hij nog meer plezier aan zijn hobby beleven. Zo zorgt de professionele krachtdoppenset van Steiner voor een snelle en soepele (de)montage van autobanden met lichtmetalen velgen. Krassen worden voorkomen door de teflon bescherming en dankzij de lange, dunne wanden kan de ratel zonder verlengstuk op de doppen worden gezet. Om fluitend de wielmoeren los te draaien wanneer het tijd is voor nieuwe (zomer of winter)banden! De Steiner doppenset bestaat uit de maten 17,19 en 21 mm en wordt geleverd in een mooie bewaarbox.
krachtdoppenset van Steiner

Luxe car wash pakket

Met een regelmatige wasbeurt blijft de lak in goede conditie en ziet de auto er altijd mooi uit. Vaders die hun auto graag glanzend schoon houden, verras je met dit luxe car wash pakket. Deze set bestaat uit een fles autoshampoo, een reinigingsdoek en hoogwaardige ruitenwisservloeistof, speciaal voor de zomer. Ideaal om de auto tussendoor schoon te maken of een uitgebreide poetsbeurt te geven. Wil je dit Vaderdag cadeau écht af maken? Dan geef je er natuurlijk een gratis autowasbeurt bij!
Luxe Sonax zomer schoonmaak set

Goed zicht voor meer rijplezier

Goed zicht maakt autorijden veiliger, maar ook veel aangenamer. Verwen de vader die veel kilometers maakt daarom met nieuwe ruitenwissers van de allerhoogste kwaliteit. Bosch Aerotwin ruitenwissers zijn door ANWB en ADAC uitgeroepen tot beste ruitenwissers. Deze aerodynamische wissers passen op elke auto en maken de ruit 100% geruisloos en streeploos schoon. Met deze nieuwe ruitenwissers geef je vele kilometers rijplezier cadeau!

Bestel je Vaderdag cadeau bij ons eenvoudig online, altijd met gratis verzending. Kun je nog wat hulp gebruiken met je bestelling of zoek je iets anders voor Vaderdag, neem dan gerust contact met ons op!