Kiyoh Reviews

Met gepaste trots presenteren wij hier alle reviews en beoordelingen die wij de afgelopen jaren van onze klanten ontvangen hebben!

Dit gaat zowel over de Bosch Aerotwin ruitenwissers, de andere producten die wij leveren en onze service.

Klant - 24-04-2019 19:11 -

  • Aanbevolen:

    Ja

Jacco - 14-04-2019 19:52 - Rucphen

  • Pluspunten:

    Leveren wat ze beloven

    Verbeterpunten:

    Mogelijk een A4 voor hoe te monteren of tips hiervoor. En mond tot mond reclame werkt ook maar klein stickertje kan ook.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers voor een Knauscamper

Martin - 14-04-2019 13:05 - Deventer

  • Aanbevolen:

    Ja

L Verstegen - 10-04-2019 20:12 -

  • Pluspunten:

    Het was er snel en netjes verpakt.

    Aanbevolen:

    Ja

Klant - 08-04-2019 20:13 -

  • Pluspunten:

    Snelle levering

    Verbeterpunten:

    Direct na de bestelling geen bevestigingsmail ontvangen

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Klant - 08-04-2019 16:23 -

  • Pluspunten:

    Prima levering volgend afspraak,

    Aanbevolen:

    Ja

Gert - 07-04-2019 21:12 - Kampen

  • Pluspunten:

    Snelle levering en goed product

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Dorine - 04-04-2019 08:51 - Rotterdam

  • Pluspunten:

    Fijn dat je op de site kunt zoeken op autotype. Supersnel geleverd. En de beste ruitenwissers voor een goede prijs.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    ruitenwissers

Klant - 02-04-2019 21:52 -

  • Pluspunten:

    corecte en snelle levering !!! je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling staat.

    Aanbevolen:

    Ja

Klant - 02-04-2019 21:50 -

  • Pluspunten:

    Snelle levering

    Verbeterpunten:

    Zich zelf duidelijk op internet positioneren en niet alleen via mond op mond reclame klanten vinden.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Achter ruitenwisser

Reviews 1 to 10 of 2801 total

Pagina
Toon per pagina