Kiyoh Reviews

Met gepaste trots presenteren wij hier alle reviews en beoordelingen die wij de afgelopen jaren van onze klanten ontvangen hebben!

Dit gaat zowel over de Bosch Aerotwin ruitenwissers, de andere producten die wij leveren en onze service.

Michael - 25-03-2020 19:06 - Bunschoten-Spakenburg

  • Pluspunten:

    Door alleen je kenteken in te voeren krijg je de juiste ruitenwissers voorgeschoteld.

    Redelijke prijzen en snel geleverd.

    Achteraf heb ik, via het contactformulier, een vraag gesteld. Dezelfde dag kreeg ik hierop een antwoord.

    Inmiddels al 2 keer een bestelling naar tevreden gedaan.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers voor

Wijnand - 25-03-2020 12:55 - Utrecht

  • Pluspunten:

    Snel geleverd

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Stefanos - 22-03-2020 20:53 - Venlo

  • Pluspunten:

    Snelle levering, goed verpakt.

    Goede product.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers voor suzuki swift

Judith - 21-03-2020 16:17 - Geleen

  • Pluspunten:

    Prima, niets aan te merken

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Sandra van der Vaart - 21-03-2020 13:20 - DEN HELDER

  • Pluspunten:

    Snelle levering

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Paul - 20-03-2020 13:50 - Apeldoorn

  • Pluspunten:

    Oudere auto moest voorzien worden van Aerotwin ruitenwissers. Voor vissers en achterwisser besteld bij Nieuweruitenwissers.nl. Zijn snel geleverd. Dus weer een tevreden klant.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Aerotwin ruitenwissers

Rieks - 19-03-2020 23:05 - Aalsmeer

  • Pluspunten:

    Snel goed en wat ik besteld had. Top dus!

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    ruitenwisserbladen.

Dominique - 17-03-2020 16:27 - Terneuzen

  • Pluspunten:

    Overzichtelijke website, via kenteken zoeken en vervolgens snel afgeleverd via TNT post

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Bosch ruitenwissers

Harrie - 15-03-2020 16:54 - Tilburg

  • Pluspunten:

    Snel geleverd prijs redelijk kwaliteit is goed

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Prima

Jouk - 15-03-2020 08:24 - Zaandam

  • Pluspunten:

    Informatie op de website is duidelijk, het bestellen ging gemakkelijk en ik had het snel binnen. Goede prijs voor goede ruitenwissers!

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers voor Fiat Panda

Review 1 tot 10 van in totaal 2981 reviews

Pagina
Toon per pagina
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 2982 klantbeoordelingen.