Kiyoh Reviews

Met gepaste trots presenteren wij hier alle reviews en beoordelingen die wij de afgelopen jaren van onze klanten ontvangen hebben!

Dit gaat zowel over de Bosch Aerotwin ruitenwissers, de andere producten die wij leveren en onze service.

Dick - 03-12-2019 11:42 - Wassenaar

  • Pluspunten:

    mooie ruitenwissers paste goed

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    snelle levering

Peter Cuypers - 02-12-2019 16:49 - Brunssum

  • Pluspunten:

    1/3 goedkoper danin de winkel

    Aanbevolen:

    Ja

Michael - 01-12-2019 16:33 - Bunschoten-Spakenburg

  • Pluspunten:

    Goedkoper dan elders. Geen verzendkosten en snel geleverd. Over de kwaliteit kan helaas niets zeggen omdat ik ze pas in gebruik heb genomen.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Achter ruitenwisser

patrick - 29-11-2019 16:53 - Kapellen

  • Pluspunten:

    Goede service en snel geleverd.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    ruitenwissers

Frans - 26-11-2019 17:32 - Helmond

  • Pluspunten:

    Zo hoort het te gaan. Soepel en op tijd en netjes verpakt

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwisser set

John - 25-11-2019 21:37 - Sittard

  • Pluspunten:

    Via de webisite snel de juiste ruitenwissers gevonden.

    Bestelling lag binnen 2 dagen in de brievenbus en goed verpakt.

    Het vervangen van de ruitenwissers was met de bijgeleverde instructies en verwijzing naar een instructie-video kinderlijk eenvoudig. Slechts 5 minuten werk.
    Een prima product tegen een gunstige prijs.
    Volgende keer zal ik weer hier bestellen.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Nico Termaat - 23-11-2019 09:42 - Alkmaar

  • Pluspunten:

    Makkelijk te vinden op de site ,snelle levering de volgende dag al,en erg handig het demonstratie filmpje

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    goede prijs

Henri - 22-11-2019 14:15 - Retie

  • Pluspunten:

    Snel en goed

    Aanbevolen:

    Ja

Ko - 22-11-2019 11:38 - Rotterdam

  • Pluspunten:

    Makkelijk online het juiste type te vinden, volgende dag al bezorgd, prima uitleg bijgevoegd dat zelfs een leek als ik ben de wissers kan installeren.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    ruitenwissers voor en achter

Gerrit - 21-11-2019 10:17 - Bergschenhoek

  • Pluspunten:

    Netjes en verzorgd

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Review 1 tot 10 van in totaal 2892 reviews

Pagina
Toon per pagina
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.7 uit 10 op basis van 2893 klantbeoordelingen.