Kiyoh Reviews

Met gepaste trots presenteren wij hier alle reviews en beoordelingen die wij de afgelopen jaren van onze klanten ontvangen hebben!

Dit gaat zowel over de Bosch Aerotwin ruitenwissers, de andere producten die wij leveren en onze service.

Ruud - 05-08-2020 12:49 - VEGHEL

  • Pluspunten:

    Mijn bestelde product bleek niet meer leverbaar. Dat werd snel en naar tevredenheid opgelost door een vervangend product toe te sturen.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Bosch aerotwin ruitenwissers

Bart - 04-08-2020 13:31 - Roermond

  • Pluspunten:

    Gebruiksvriendelijk website en een snelle levering

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Motor olie

Daan Otterspeer - 04-08-2020 11:46 - CAPELLE AAN DEN IJSSEL

  • Pluspunten:

    snel geleverd!

    Aanbevolen:

    Ja

E. - 03-08-2020 14:57 - Purmerend

  • Pluspunten:

    Bestellen, snelle afhandeling en levering en zoals niet anders verwacht goed passend deze wissers.
    En ook nog eens stil, en speciaal regen gehad om het te testen en beter dan de fabrieks wissers en ook nog eens stiler

    Aanbevolen:

    Ja

Hans - 03-08-2020 12:10 - Nijeveen

  • Pluspunten:

    Volgende keer graag weer!

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Bosch flatblades

Stefan - 31-07-2020 16:59 - Goes

  • Pluspunten:

    Goede prijs en de ruitenwisser kon gewoon door de brievenbus dus hoefde niet thuis te zijn.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwisser achter

Anoniem - 27-07-2020 11:22 - anoniem

  • Pluspunten:

    Gemakkelijk te selecteren en snel ontvangen

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Tom - 21-07-2020 04:01 - Deurne

  • Pluspunten:

    ik bestelde nieuwe ruitenwissers maar bij het afrekenen ging het mis.
    Het formulier weigerde steevast mijn geldige en solvabele Mastercard te aanvaarden.Eén mailtje gestuurd en het euvel was in 1,2,3 verholpen.
    Bleek dat door een foutje op de beveiligde site ik geen bevestiging kreeg maar dat de transactie wel was doorgevoerd. 2x zelfs.
    Binnen de 24 uur had ik mijn ruitenwissers hier en het teveel betaalde bedrag stond de dag erna terug op mijn rekening.
    Keurig toch?

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Bosch Aerotwin ruitenwisserset

W - 20-07-2020 17:15 - Rockanje

  • Pluspunten:

    omschrijving - levering- produkt- prijs : allemaal top!

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    ruitenwissers

jj - 17-07-2020 14:00 - zeist

  • Pluspunten:

    helaas een verkeerde ruitenwisser ontvangen. Product omschrijving klopte wel maar deze ruitenwisser past niet op het type auto wat ik had aangegeven

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwisser voor daf 55 coupe

    Onze reactie:

    Bedankt voor uw bestelling en review!
    Het spijt ons om via een review te moeten horen dat u niet tevreden bent met de geleverde ruitenwisser.
    Zou u rechtstreeks met ons contact willen opnemen om te kijken waarom deze wisser (50 cm lang met haakaansluiting, zoals origineel geleverd op een Daf 55 Coupé) niet past op uw oldtimer zodat we dit probleem kunnen oplossen?

    Met vriendelijke groet,

    www.nieuweruitenwissers.nl

Review 1 tot 10 van in totaal 3057 reviews

Pagina
Toon per pagina
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3058 klantbeoordelingen.