Kiyoh Reviews

Met gepaste trots presenteren wij hier alle reviews en beoordelingen die wij de afgelopen jaren van onze klanten ontvangen hebben!

Dit gaat zowel over de Bosch Aerotwin ruitenwissers, de andere producten die wij leveren en onze service.

Jan - 19-01-2020 16:21 - Eindhoven

  • Pluspunten:

    Goed product

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitewissers

Bennie - 19-01-2020 14:33 - Amsterdam

  • Pluspunten:

    Prima site, wel wat duurder dan sommige andere, grotere, firma’s maar betrouwbaar en snel. Dat is ook belangrijk.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Saab (Bosch) wissers.

Roy - 18-01-2020 19:14 - Almelo

  • Pluspunten:

    Snelle levering

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Starlet p9

Ed - 18-01-2020 15:01 - Cuijk

  • Pluspunten:

    Bestellen via kenteken, netjes op tijd bezorgd.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwissers

Mark - 17-01-2020 12:51 - Tilburg

  • Pluspunten:

    Ruitenwissers voor mijn Ford Focus voor de juiste prijs, snel en goed geleverd.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Bosch ruitenwissers Ford Focus

Etienne - 15-01-2020 18:51 - Roermond

  • Pluspunten:

    Snel geleverd, correct en stevig verpakt. Precies zoals verwacht.

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Universele auto onderhoudsboekjes

M - 15-01-2020 17:32 - Rdaal

  • Pluspunten:

    Prima

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Ruitenwisser Lexus

martin - 15-01-2020 10:42 - Almere

  • Pluspunten:

    Op tijd en maat geleverd

    Aanbevolen:

    Ja

Robin - 14-01-2020 13:33 - Schiedam

  • Pluspunten:

    Vissers

    Aanbevolen:

    Ja

    Aankoop:

    Goed

Karin - 14-01-2020 00:48 - Almere

  • Pluspunten:

    We hadden problemen met het installeren van de ruitenwisserbladen en dachten ze niet pasten. Na extra informatie via een snelle mailwisseling bleek dat dat wel het geval was en is het gelukt.

    Aanbevolen:

    Ja

    Onze reactie:

    Bedankt voor uw bestelling en review!
    Helaas hebben wij geen antwoord van u ontvangen op de vraag welke ruitenwissers u ontvangen heeft, waarom de ruitenwissers niet passen en wat het kenteken van uw auto is.

    Daardoor is het voor ons niet te achterhalen waar het probleem ligt (klopt de lengte van de wissers niet, klopt de aansluiting niet, hebben wij per ongeluk de verkeerde set gestuurd etc.).

    Zodra uw set retour gekomen is zullen wij kijken wat de juiste oplossing is om dit probleem te verhelpen.

    Met vriendelijke groet,
    www.nieuweruitenwissers.nl

Review 1 tot 10 van in totaal 2922 reviews

Pagina
Toon per pagina
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.7 uit 10 op basis van 2924 klantbeoordelingen.