Acculaders

Acculaders

Acculaders

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een acculader voor uw auto, oldtimer, klassieker, motor, boot, caravan of camper.

Uit ervaring weten wij wat het genot is van een goede, gebruiksvriendelijke accuoplader. Daarom bieden wij in onze webshop ook alleen de beste acculaders aan tegen scherpe prijzen.

Wij verkopen onder andere acculaders van:
Boosty
CTEK
Exide
Optimate

Een acculader gebruikt u om de accu in de stalling op conditie te houden, zodat het voertuig direct start als u het weer wilt gebruiken. Echter kan het ook gebeuren dat een accu leeg is op het moment dat u het voertuig nodig heeft, in dat geval kan het handig zijn om de accu met een acculader bij te laden. Een goede acculader kan beide functies vervullen, dus een accu op peil houden (een zogenaamde druppellader) en een lege accu weer vullen.
Een acculader laadt meestal met iets meer dan 12,8 volt. Een volle accu heeft een klemspanning van 12,8V, een (bijna) lege accu heeft een spanning van 11,6 volt.
Mocht de acculader, accutest of een accessoire die u op het oog heeft hier niet tussen staan mag u gerust contact met ons opnemen! Hopelijk kunnen wij u dan verder helpen!
Tonen als Foto-tabel Lijst

35 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Laden ...Meer tonen...
Tonen als Foto-tabel Lijst

35 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3096 klantbeoordelingen.