Pioneer Deh-s220ui Carstereo

Pioneer Deh-s220ui Carstereo

Pioneer Deh-s520bt Carstereo

Pioneer Deh-s520bt Carstereo

Pioneer Deh-s410dab Autoradio

Pioneer Deh-s410dab Autoradio
€ 159,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Smartphoneconnectiviteit en digitale radio, het beste van twee werelden!

Geniet van een uitgebreid aanbod aan kristalheldere digitale radiozenders met de Pioneer DEH-S410DAB. Levert 4 x 50 W aan pure, bewezen MOSFET power. Als u meer vermogen wilt, dan kunt u de 2 RCA pre-out gebruiken om een versterker, een subwoofer of een extra set luidsprekers aan te sluiten.

 

Met het stereo-toestel voor de auto DEH-S410DAB kunt u genieten van het gemak van digitale radio dankzij de geïntegreerde DAB/DAB+ tuner voor digitale radio, en Auto DAB Tuning maakt het eenvoudig in gebruik.

 

Om meer muziek af te spelen, kunt u uw favoriete cd's afspelen of uw iPod, iPhone of USB-stick aansluiten via de USB- of Aux-ingang vooraan. Dankzij iPod & iPhone Direct Control en Android -connectiviteit kunt u genieten van uw favoriete nummers in superieure geluidskwaliteit, terwijl de batterij van uw telefoon wordt opgeladen. 

 

Het aantrekkelijke 1-DIN design van de DEH-S410DAB biedt veel plaats om nuttige informatie weer te geven. Het toestel is ook voorzien van een grote Rotary Commander en goed bereikbare voorkeuzetoetsen, om uw favoriete FM-zenders te selecteren. 

 

Specificaties

DAB+: Met de ingebouwde tuner voor digitale radio kunt u uw favoriete radiozenders in een kraakheldere digitale kwaliteit beluisteren.

Tick Mark: Fabrikanten moeten aan de minimale specificaties beantwoorden. Dit wordt nagegaan via onafhankelijke tests. Alle Pioneer-products die het Digital Radio Tick Mark gebruiken, zijn onafhankelijk getest en goedgekeurd, dus kunt u deze producten met een gerust hart kopen.

Advanced Remote Control App (Pioneer ARC): Met de Advanced Remote Control-app van Pioneer (Pioneer ARC) maakt u van uw compatibele iPhone of Android-smartphone een krachtige afstandsbediening met aanraakscherm, waarmee u op een gebruiksvriendelijke manier de functies van uw compatibele Pioneer-audiosysteem in de auto beheert en aan uw voorkeuren aanpast.

Spotify: Maak gewoon verbinding met Spotify op uw smartphone en geniet van het gemak waarmee u door uw afspeellijsten, nummers en artiesten kunt bladeren met behulp van de knoppen van de autoradio.

Werkt met iPod / iPhone: Bedien uw iPod/iPhone rechtstreeks en laad deze op, beluister muziek en bekijk video's via een optionele interfacekabel (los verkrijgbaar, afhankelijk van uw iOS-apparaat). Informatie over het nummer, de artiest, de afspeelduur en het album worden prachtig weergegeven op het touchscreen.

Werkt met Android: Maak verbinding en beluister muziek die opgeslagen is op uw apparaat zonder dat u hiervoor een app nodig hebt

USB: Sluit uw telefoon aan, laad deze op en maak verbinding om muziek te beluisteren en video's te bekijken.

Meerkleurige verlichting: Met meer dan 210.000 kleuren en nagenoeg oneindige kleurencombinaties past u de verlichting van het scherm en de sleutel aan die in uw voertuig aan.

Verwijderbaar antidiefstalpaneel: Bescherm uzelf tegen diefstal

1-DIN CD-tuner van de nieuwste generatie met DAB/DAB+ digitale radio, USB en Spotify. Maakt verbinding met iPhone- en Android-apparaten


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(pioneer 1 din cd tuner van de nieuwste generatie met dabdab digitale radio usb en spotify DEH S410DAB)
Meer informatie
FabrikantPioneer
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3094 klantbeoordelingen.