Pioneer Deh-s410dab Autoradio

Pioneer Deh-s410dab Autoradio

Pioneer Mvh-ms510bt Head Unit

Pioneer Mvh-ms510bt Head Unit

Pioneer Deh-s520bt Carstereo

Pioneer Deh-s520bt Carstereo
€ 159,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Combinatie van Bluetooth en smartphoneconnectiviteit. 

Deze 1-DIN-Bluetooth-ontvanger tilt audioprestaties en connectiviteit naar een hoger niveau, maar toch blijft het apparaat erg makkelijk te gebruiken en bedienen. 

 
Met Bluetooth-connectiviteit kunt u op een veilige en handige manier handenvrij bellen alsook draadloos muziek streamen vanop uw smartphone. Dankzij de unieke Advanced Sound Retriever-technologie van Pioneer zal de geluidskwaliteit zo dicht mogelijk de originele opnamekwaliteit benaderen. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijk verbinden. 

 
Smartphonegebruikers kunnen gewoon hun iPhone of Android-smartphone draadloos aansluiten (via Bluetooth) en genieten van Spotify (zowel voor gebruikers van Spotify Free als Premium) of de Pioneer Smart Sync-app, die de smartphone meteen naar een hoger niveau tilt. 

 
Vergis u niet, de DEH-S520BT is een zeer hoogwaardig audiosysteem voor de auto. Het kan FLAC-bestanden lezen en is uitgerust met een 13-bands grafische EQ en een geïntegreerde MOSFET 50Wx4-versterker. Gebruik voor nog meer veelzijdigheid de 3 RCA-aansluitingen om andere componenten zoals luidsprekers, subwoofers of versterkers aan te sluiten.

 

Bluetooth®: Respecteer de plaatselijke verkeersregels met de ingebouwde Bluetooth (HFP). Handenvrij bellen via breedbandspraak, draadloos streamen van audio (A2DP) met een zoekfunctie voor artiesten, albums en nummers, eenvoudige koppelen en draadloze Bluetooth®-technologie (AVRCP) maken het rijden met uw voertuig veiliger en stukken handiger.
Pioneer Smart Sync App (N): Pioneer Smart Sync App (N)De Pioneer Smart Sync-app helpt u de functies van uw smartphone ten volle te benutten. Het verbindt uw smartphone met de compatibele Pioneer stereo-installaties voor in de auto.
Spotify: Maak gewoon verbinding met Spotify op uw smartphone en geniet van het gemak waarmee u door uw afspeellijsten, nummers en artiesten kunt bladeren met behulp van de knoppen van de autoradio.
Made for iPhone: Met iPhone Direct Control kunt u uw i-apparaat direct vanaf uw dashboard bedienen en genieten van superieur geluid.
Werkt met Android: Maak verbinding en beluister muziek die opgeslagen is op uw apparaat zonder dat u hiervoor een app nodig hebt
USB: Sluit uw telefoon aan, laad deze op en maak verbinding om muziek te beluisteren en video's te bekijken.
Grafische equalizer met 13 banden: Pas uw audio-uitvoer tot in de puntjes aan voor een luisterervaring die volledig uw eigen smaak is.
MIXTRAX: MIXTRAX houdt de party op gang met een non-stop mix van je muziekbibliotheek aangevuld met een reeks van op het werk van DJ's geïnspireerde effecten en club-stijl verlichting.
Meerkleurige verlichting: Met meer dan 210.000 kleuren en nagenoeg oneindige kleurencombinaties past u de verlichting van het scherm en de sleutel aan die in uw voertuig aan.
FLAC: Beluister FLAC lossless digitale audiobestanden in uw voertuig en geniet zonder enige conversie van muziek van cd-kwaliteit.
Verwijderbaar antidiefstalpaneel: Bescherm uzelf tegen diefstal

1-DIN-cd-tuner met Bluetooth, meerkleurige verlichting, USB, Spotify, Pioneer Smart Sync-app en ondersteuning voor Apple- en Android-apparaten.


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(1 din cd tuner met bluetooth meerkleurige verlichting usb spotify pioneer smart sync app en ondersteuning voor apple en android apparaten DEH S520BT)
Meer informatie
FabrikantPioneer
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3094 klantbeoordelingen.