Pioneer Mvh-ms510bt Head Unit

Pioneer Mvh-ms510bt Head Unit

Pioneer Mvh-s420bt Carstereo

Pioneer Mvh-s420bt Carstereo

Pioneer Mvh-s120ui Carstereo

Pioneer Mvh-s120ui Carstereo
€ 77,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Kies voor digitaal.

 

De MVH-S120UI is specifiek ontworpen voor digitale muziek en maakt rechtstreeks verbinding met uw Apple- of Android-smartphone en andere toestellen via de USB- of Aux-ingang vooraan. Zo kunt u uw favoriete nummers beluisteren terwijl de batterij wordt opgeladen.

 

* Voor Android-smartphones zijn Android 5.0 of recenter (tot 7.1.2) en AOA (Android Open Accessory) 2.0 vereist.

 

Deze stereo met korte behuizing omvat een geïntegreerde MOSFET 50Wx4-versterker. Voor verdere uitbreiding zijn er achteraan het toestel ook 2 RCA pre-outs voorzien om extra versterkers, luidsprekers of subwoofers aan te sluiten.

 

Advanced Remote Control App (Pioneer ARC): Met de Advanced Remote Control-app van Pioneer (Pioneer ARC) maakt u van uw compatibele iPhone of Android-smartphone een krachtige afstandsbediening met aanraakscherm, waarmee u op een gebruiksvriendelijke manier de functies van uw compatibele Pioneer-audiosysteem in de auto beheert en aan uw voorkeuren aanpast.
Spotify: Maak gewoon verbinding met Spotify op uw smartphone en geniet van het gemak waarmee u door uw afspeellijsten, nummers en artiesten kunt bladeren met behulp van de knoppen van de autoradio.
Werkt met iPod / iPhone: Bedien uw iPod/iPhone rechtstreeks en laad deze op, beluister muziek en bekijk video's via een optionele interfacekabel (los verkrijgbaar, afhankelijk van uw iOS-apparaat). Informatie over het nummer, de artiest, de afspeelduur en het album worden prachtig weergegeven op het touchscreen.
Werkt met Android: Maak verbinding en beluister muziek die opgeslagen is op uw apparaat zonder dat u hiervoor een app nodig hebt
USB: Verbind elk apparaat met een USB-interfacekabel om uw apparaat op te laden, of naar zuiver, helder geluid te luisteren.
5-band Graphical EQ (N): Pas uw audio-uitvoer tot in de puntjes aan voor een luisterervaring die volledig uw eigen smaak is.
FLAC: Beluister FLAC lossless digitale audiobestanden in uw voertuig en geniet zonder enige conversie van muziek van cd-kwaliteit.

Pioneer 1-DIN-ontvanger met rode verlichting, USB en compatibel met Apple- en Android-apparaten


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(pioneer 1 din ontvanger met rode verlichting usb en compatibel met apple en android apparaten MVH S120UI)
Meer informatie
FabrikantPioneer
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3102 klantbeoordelingen.