Pioneer Mvh-s520bt Carstereo

Pioneer Mvh-s520bt Carstereo

Rubber Verwijderaar Met As

Rubber Verwijderaar Met As

Pioneer Mvh-s520dab Carstereo

Pioneer Mvh-s520dab Carstereo
€ 179,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Combinatie van Bluetooth, DAB en smartphoneconnectiviteit.

 

Deze 1-DIN gecombineerde Bluetooth- en DAB-ontvanger tilt audioprestaties en connectiviteit naar een hoger niveau, maar toch blijft het apparaat erg makkelijk te gebruiken en bedienen.

 

Met Bluetooth-connectiviteit kunt u op een veilige en handige manier handenvrij bellen alsook draadloos muziek streamen vanop uw smartphone. Dankzij de unieke Advanced Sound Retriever-technologie van Pioneer zal de geluidskwaliteit zo dicht mogelijk de originele opnamekwaliteit benaderen. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijk verbinden.

 

Met zijn geïntegreerde DAB/DAB+-tuner geniet u van kristalhelder digitaal geluid en een storingsvrije ontvangst. En wat nog meer is: met de inbegrepen Time Shift-functie kunt u rechtstreekse DAB-uitzendingen terugspoelen, onderbreken en hervatten.

 

Smartphonegebruikers kunnen gewoon hun iPhone of Android-smartphone draadloos aansluiten (via Bluetooth) en genieten van Spotify (zowel voor gebruikers van Spotify Free als Premium) of de Pioneer Smart Sync-app, die de smartphone meteen naar een hoger niveau tilt.

 

Vergis u niet, de MVH-S520DAB is een zeer hoogwaardig audiosysteem voor in de auto. Het kan FLAC-bestanden lezen en is uitgerust met een 13-bands grafische EQ en een geïntegreerde MOSFET 50Wx4-versterker. Dankzij de Time Alignment-functie geniet u van de allerbeste geluidskwaliteit, ongeacht het voertuig waarin het apparaat is geïnstalleerd. Gebruik voor nog meer veelzijdigheid de 3 RCA pre-outs om andere versterkers, luidsprekers of subwoofers aan te sluiten.

 

DAB+: Met de ingebouwde tuner voor digitale radio kunt u uw favoriete radiozenders in een kraakheldere digitale kwaliteit beluisteren.
Tick Mark: Fabrikanten moeten aan de minimale specificaties beantwoorden. Dit wordt nagegaan via onafhankelijke tests. Alle Pioneer-products die het Digital Radio Tick Mark gebruiken, zijn onafhankelijk getest en goedgekeurd, dus kunt u deze producten met een gerust hart kopen.
Bluetooth®: Respecteer de plaatselijke verkeersregels met de ingebouwde Bluetooth (HFP). Handenvrij bellen via breedbandspraak, draadloos streamen van audio (A2DP) met een zoekfunctie voor artiesten, albums en nummers, eenvoudige koppelen en draadloze Bluetooth®-technologie (AVRCP) maken het rijden met uw voertuig veiliger en stukken handiger.
Pioneer Smart Sync App (N): De Pioneer Smart Sync-app helpt u de functies van uw smartphone ten volle te benutten. Het verbindt uw smartphone met de compatibele Pioneer stereo-installaties voor in de auto.
Spotify: Maak gewoon verbinding met Spotify op uw smartphone en geniet van het gemak waarmee u door uw afspeellijsten, nummers en artiesten kunt bladeren met behulp van de knoppen van de autoradio.
Werkt met Android: Maak verbinding en beluister muziek die opgeslagen is op uw apparaat zonder dat u hiervoor een app nodig hebt
USB: Verbind elk apparaat met een USB-interfacekabel om uw apparaat op te laden, of naar zuiver, helder geluid te luisteren.
Grafische equalizer met 13 banden: Pas uw audio-uitvoer tot in de puntjes aan voor een luisterervaring die volledig uw eigen smaak is.
Meerkleurige verlichting: Met meer dan 210.000 kleuren en nagenoeg oneindige kleurencombinaties past u de verlichting van het scherm en de sleutel aan die in uw voertuig aan.
FLAC: Beluister FLAC lossless digitale audiobestanden in uw voertuig en geniet zonder enige conversie van muziek van cd-kwaliteit.
Mechafree: Dit product is ontworpen voor moderne digitale muziekformaten.
Verwijderbaar antidiefstalpaneel: Bescherm uzelf tegen diefstal

Pioneer 1-DIN-ontvanger met DAB/DAB+, Bluetooth, meerkleurige verlichting, USB, Spotify, Pioneer Smart Sync-app en ondersteuning voor Apple- en Android-apparaten.


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(1 din ontvanger met dabdab bluetooth meerkleurige verlichting usb spotify pioneer smart sync app en ondersteuning voor apple en android apparaten MVH S520DAB)
Meer informatie
FabrikantPioneer
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3102 klantbeoordelingen.