Pioneer Deq-s1000a-i Sound Processo

Pioneer Deq-s1000a-i Sound Processo

Pioneer Mvh-ms410bt Head Unit

Pioneer Mvh-ms410bt Head Unit

Pioneer Sound Processor Deq-s1000a2

Pioneer Sound Processor Deq-s1000a2
€ 179,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Universele soundprocessor.

De DEQ-S1000A2 is de universele soundprocessor van Pioneer, die ontworpen is om de geluidskwaliteit van uw standaard autostereo en luidsprekers te verbeteren. Aangezien de standaard geïnstalleerde autostereo niet moet worden vervangen, is het installeren* makkelijk. Door zijn compacte afmetingen kan deze uit het zicht worden geplaatst, wat zorgt voor een nettere installatie.

   
De DEQ-S1000A2 is voorzien van de op maat gemaakte Pioneer high performance 48-bit dual-core DSP voor geluidsweergave van hoge kwaliteit. Een interne klok en schema zijn optimaal afgeregeld. Daardoor wordt slechte geluidskwaliteit door jitter volledig uitgesloten. 

 
Wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met de Pioneer Sound Tune-app, kunt u hoogwaardige audiokwaliteit uit de standaard luidsprekers krijgen. Alle handelingen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd via een compatibele smartphone en er zijn talloze instellingen beschikbaar, van live simulatie-instellingen tot 31-bands speciale equalizerinstellingen via de Sound Tune-app.   


De DEQ-S1000A2 biedt eenvoudigere connectiviteit dankzij de meegeleverde ISO T-Harness- en OTG-kabels voor gebruikers van een Android-smartphone.   
(*Optionele voertuigspecifieke kabels kunnen nodig zijn; afzonderlijk verkrijgbaar).

Pioneer Sound Tune App: Pioneer's Sound Tune app, brings high end audio to the basic factory speakers. All operations are performed easily through a compatible smartphone and a wide range of settings are accessible from live simulation settings to 31-band custom equaliser settings via the Sound Tune app. 

Made for iPhone: Met iPhone Direct Control kunt u uw i-apparaat direct vanaf uw dashboard bedienen en genieten van superieur geluid.

Werkt met Android: Maak verbinding en beluister muziek die opgeslagen is op uw apparaat zonder dat u hiervoor een app nodig hebt

USB: Sluit uw telefoon aan, laad deze op en maak verbinding om muziek te beluisteren en video's te bekijken.

Grafische equalizer met 13 banden: Pas uw audio-uitvoer tot in de puntjes aan voor een luisterervaring die volledig uw eigen smaak is.

Pioneer DEQ-S1000A2 universele soundprocessor, die ontworpen is om de geluidskwaliteit van uw standaard autostereo en luidsprekers te verbeteren. Aangezien de standaard geïnstalleerde autostereo niet moet worden vervangen, is het installeren makkelijk.


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(pioneer deq s1000a2 universele soundprocessor DEQ S1000A2)
Meer informatie
FabrikantPioneer
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3102 klantbeoordelingen.