Ruitenwisserrubber vervangen

Een ruitenwisser bestaat uit verschillende onderdelen. Een ruitenwisserarm is het bewegende gedeelte. Hierop zit de ruitenwisser. Deze bestaat uit een ruitenwisserblad en ruitenwisserrubber. Is uw wisser aan vervanging toe, dan kunt u ook alleen het ruitenwisserrubber vervangen in plaats van de hele ruitenwisser.

Alleen het rubber van de ruitenwisser vervangen

Bent u toe aan nieuwe wissers, dan hoeft in principe alleen het rubber te worden vervangen. Het ruitenwisserframe zelf slijt namelijk niet. Het rubber kan echter beschadigen, hard worden of slijten door gebruik- en weersinvloeden. Zoekt u de meest voordelige oplossing om versleten wissers te vervangen, kies dan voor een navulset in plaats van een complete ruitenwisser. Het nieuwe stuk rubber knipt u op de juiste lengte en plaatst u zelf in het oude frame.

Zelf het ruitenwisserrubber vervangen

U kunt zelf het rubber vervangen door het oude rubber uit het frame te schuiven en het nieuwe erin te geleiden. Is het rubber te lang, dan knipt u hem eenvoudig op maat. Uiteraard ontvangt u bij de aankoop van een ruitenwisserrubber een duidelijke montage handleiding!

Ruitenwisserrubber kopen

Wij verkopen vervangende rubbers voor Bosch voorwissers en achterwissers. Om de juiste navulling te vinden, selecteert u het merk en bouwjaar van uw auto. Bij de productomschrijving kunt u aan de hand van de gedetailleerde omschrijving controleren of dit het juiste vervangingsrubber is. Overigens zijn de rubbers langer dan de wissers; u knipt ze bij het installeren zelf op maat.

Heeft u nog vragen over ruitenwisserrubbers vervangen of kunt u extra advies gebruiken? Wij helpen u graag! Nieuweruitenwissers.nl is al tien jaar specialist op het gebied van ruitenwissers voor alle auto’s. Neem gerust contact met ons op voor advies!
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3077 klantbeoordelingen.