Nieuwe Opel ruitenwissers kopen

Opel

Opel

Is uw Opel aan nieuwe ruitenwissers toe, kies dan meteen voor de beste ruitenwissers! Of u nu een Corsa, Astra, Zafira, Meriva of andere Opel rijdt, Bosch Aerotwin Flatblade ruitenwissers zorgen altijd voor uitstekend zicht. Deze perfect aansluitende, geruisloze ruitenwissers gaan bovendien extra lang mee en zijn heel eenvoudig te monteren. Bosch Aeroblade Flatblade wissers zijn verkrijgbaar voor elk model Opel en eenvoudig online te bestellen. Uw nieuwe voorwissers en/of achterwissers worden gratis thuisbezorgd. Bovendien ontvangt u € 5,- korting bij aankoop van 2 producten of sets!

Bosch Aerotwin Flatblades

Bosch Aerotwin Flatblades zijn wissers zonder stalen frame. Deze flatblades sluiten beter aan op de autoruit dan conventionele ruitenwissers. De druk is beter verdeeld en dat zorgt voor een betere wiskwaliteit en langere levensduur. Binnen de flatblades zijn Bosch Aerotwins onbetwist de beste keus. Tijdens onafhankelijke tests steken deze wissers met kop en schouders dan ook boven de anderen uit. De ANWB en ADAC (Duitse ANWB) bijvoorbeeld beoordelen de wiskwaliteit van Bosch Aerotwin Flatblades als ‘uitstekend’, net als de duurzaamheid. Daarbij komen de gebruiksaanwijzing en het montagegemak van deze flatblades als ‘zeer goed’ uit de bus.

De beste ruitenwissers voor elke Opel

Bij ons kunt u Bosch Aerotwin Flatblades kopen voor de voorruit en achterruit van vrijwel iedere Opel. Natuurlijk hebben wij deze wissers op voorraad voor de populaire Opel Corsa, Opel Astra, Opel Zafira en Opel Meriva. Maar ook voor alle andere modellen kunt u Bosch Aerotwin Flatblades kopen die perfect op het autoraam aansluiten. Welke Opel u ook rijdt, de wissers monteert u in een handomdraai zodat u meteen met uitstekend zicht de weg op kunt!

Koop uw nieuwe ruitenwissers online en u ontvangt ze binnen 48 uur, met gratis verzending in Nederland. Bestelt u meteen een extra voorruitwisser of achterruitwisser, dan ontvangt u € 5 korting! Deze korting geldt voor elk tweede product in uw bestelling. Heeft u nog vragen over het bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u snel!

  Van laag naar hoog sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  138 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  138 items

  Pagina
  per pagina
  Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3129 klantbeoordelingen.