Audi

Audi

Audi

Ruitenwissers Audi kopen

Is uw Audi A4, A3, A6, A1, A5 of ander model Audi aan nieuwe ruitenwissers toe? Bosch Aerotwin flatblades zijn als beste getest door ANWB en ADAC en bieden onder alle omstandigheden uitstekend zicht! Bovendien gaan deze voorruitwissers en achterruitenwissers extra lang mee, maken ze geen geluid tijdens het wissen en zijn ze heel eenvoudig te bevestigen op elk model Audi. Bestel hier deze uitstekende Audi ruitenwissers online met gratis verzending!

Audi ruitenwissers van de beste kwaliteit

Met goede ruitenwissers kunt u altijd veilig met uw Audi rijden, zelfs bij stortregen op de snelweg. Bosch Aerotwin flatblades zijn beoordeeld als de beste ruitenwissers door de ANWB als ADAC (Duitse ANWB). Als flatblades beschikken deze wissers over een flexibele strip in plaats van metalen frame. Dat biedt een perfecte aansluiting op de ruit en zorgt voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisarm. Resultaat: flatblades wissen beter en gaan 30% langer mee dan conventionele ruitenwissers. Omdat Bosch Aerotwin flatblades zijn voorzien van een unieke Evodium veer sluiten deze wissers extra goed aan op de autoruit. Dat zorgt voor een nóg beter, muisstil resultaat. Bovendien zijn de Bosch ruitenwissers heel eenvoudig te monteren op elk model Audi. Met de duidelijke handleiding en het grote montagegemak is ruitenwissers vervangen voor iedereen een fluitje van een cent!

Audi ruitenwissers voor elk model

Bosch Aerotwin Flatblades hebben een geïntegreerde adapter, waardoor ze op de verschillende ruitenwisserarmen van vrijwel elk model Audi passen. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is meestal geen probleem. U vindt de goede ruitenwissers voor uw Audi door het bouwjaar van uw auto te selecteren. U kunt kiezen uit Bosch voorruitwissers, achterruitenwissers en navulsets om alleen het rubber te vervangen. Heeft u de goede Audi ruitenwissers gevonden? Dan heeft u ze na het plaatsen en betalen van de bestelling binnen 48 uur in huis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitenwisser erbij, dan ontvangt u € 5 korting!

Mocht u nog vragen hebben of staat uw model Audi niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  197 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Laden ...Meer tonen...
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  197 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3099 klantbeoordelingen.