Mazda

Mazda

Mazda

Is uw Mazda toe aan nieuwe ruitenwissers? Dan kunt u hier geschikte voor- en achterruitwissers kopen, of u nu rijdt in een Mazda 6, Mazda 2, Mazda CX5 of ander model! Onze Bosch ruitenwissers zijn van de hoogste kwaliteit, wissen muisstil en gaan extra lang mee. Bestel uw nieuwe ruitenwissers eenvoudig online (met gratis verzending) en u kunt onder alle weersomstandigheden rustig en veilig rijden!

De beste ruitenwissers voor uw Mazda

Onze Bosch Aerotwin flatblades zijn door ANWB en ADAC (Duitse ANWB) beoordeeld als de beste ruitenwissers op de markt. Deze wissers hebben ten eerste de positieve eigenschappen van flatblades: met hun flexibele strip sluiten ze perfect aan op de ruit. Daardoor wordt de veegdruk altijd gelijk verdeeld over de gehele wisarm. Dit zorgt voor een beter, stiller wisresultaat en een 30% langere levensduur in vergelijking met conventionele wissers (met metalen frame). Bosch Aerotwin flatblades zijn bovendien voorzien van een unieke Evodium veer. Deze biedt een nog betere aansluiting op het raam. Daardoor kunt u ook tijdens harde regen en bij hoge snelheden rekenen op optimaal zicht. Ten slotte wist de Bosch Aerotwin flatblade superstil en is die heel eenvoudig te monteren op vrijwel elke auto, dus ook op uw Mazda.

Mazda ruitenwissers voor elk model

Dankzij hun geïntegreerde adapter passen Bosch Aerotwin flatblades op de ruitenwisserarm van alle Mazda modellen. En met de duidelijk montage handleiding is het vervangen van uw ruitenwissers heel eenvoudig. Ook overstappen van conventionele wissers naar flatblades is geen probleem. U vindt de juiste Mazda ruitenwissers door het bouwjaar van uw auto te selecteren. Behalve Bosch voorruitwissers en achterruitenwissers, kunt u ook navulsets kopen om alleen het rubber te vervangen. Bestel eenvoudig online (een account is niet nodig) en u ontvangt uw bestelling binnen 48 uur in huis. Verzending binnen Nederland is altijd gratis. En bestelt u meteen een tweede voorruitwisser of achterruitenwisser bij, dan ontvangt u € 5 korting!

Mocht u nog vragen hebben of staat uw model Mazda niet in de zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen vaak de juiste wissers voor u bestellen!

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  96 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Laden ...Meer tonen...
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  96 items

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren
  Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3078 klantbeoordelingen.