In 2008 zochten wij nieuwe ruitenwissers voor onze auto's (toen nog een Toyota Aygo (met sportief uiterlijk) en een Ford C-Max, inmiddels zijn deze auto's allemaal weg, maar ook op onze huidige auto's zitten Bosch Aerotwin's!). Het bleek dat de Bosch Aerotwin door iedereen als de beste ruitenwissers werd genoemd, maar het was lastig om deze te vinden. Uiteindelijk is het toch gelukt en waren we verbaasd over de supergoede wisresultaten van deze ruitenwissers!

Daarom zijn we 2009 begonnen met het verkopen van Bosch Aerotwin ruitenwissers. In het begin verkochten we uitsluitend via marktplaats, maar later is de stap genomen om een webshop te beginnen om zo alles beter, sneller en nauwkeuriger te kunnen afhandelen.

Uiteraard was er bij ons altijd al interesse in auto's, hierdoor is het ook gemakkelijk om ons te verdiepen in de autotypes en de daarvoor geschikte ruitenwissers en eigenaardigheden.

Dit begon allemaal thuis in Ternaard (N.O. Friesland). In 2012 is het bedrijf verhuisd naar een loods in Dokkum en in 2017 naar een loods in Meppel. Hier liggen sindsdien onze ruitenwissers, verpakkingsmaterialen en andere producten (zowel de auto-onderdelen als de vloeistoffen).
Ook is het mogelijk om hier, op afspraak, de bestelde ruitenwissers af te halen.

Wij verwachten binnenkort een foto te plaatsen om zo de loods ook aan mensen die niet in de buurt wonen te kunnen tonen!

Op dit moment zijn wij ons assortiment aan het uitbreiden. We willen ook meer auto-onderdelen, auto-accessoires en andere verbruiksartikelen (zoals ruitenwisservloeistof, anti-insectenspray) etc. aanbieden. Mede dankzij ons direct contact met de klant, het meedenken en onze klantvriendelijkheid gaan wij u ook met deze producten de gewenste service verlenen!

Verdere contactinformatie:

Handelsnaam: Handelsonderneming Ternaard
Vestigingsadres: Dynselakker 6, 8331XL Steenwijk
Bezoekadres: Douwenmaat 1-14, 7942KD Meppel (uitsluitend op afspraak)
E-mailadres: info@nieuweruitenwissers.nl
KvK-nummer: 51813521
BTW-nummer: NL001427627B50
IBAN-nummer:    NL73RABO0160095301
BIC-nummer:    RABONL2ULoading ...Load More ...